Teo Sunny

Praf de iarnă

Posted on: 11/19/2012

Despre 22.02.2012

Era o dimineaţă simplă… Ceasul sună la ora 7.00. Ca de obicei, l-am lăsat în aşteptare. Mai sună odată şi încă odată, şi în sfârşit aproape de 8, trupul meu binevoi să-şi ridice greoaiele oase din pat şi să înceapă mişcarea. După o lungă zbuciumare prin casă, în sfârşit, mă pornii spre şcoală.

Era o diminiaţă extraordinară, deosebit de frumoasă datorită naturii îngheţate. Ca de obicei, întârziam. Fiece secundă era importantă. Însă am lăsat paşii grăbiţi la o parte. Mi-am permis să întârzii. Nu mai conta. Eram înnebunită de farmecul naturii. Paşii îmi era moi, dar foarte greoi, de iarnă. Mă mişcam încet, privind în jur. Un cer minunat, ce îmi exprima perfect dispoziţia: sumbru, dar tot odată luminos. După fâşiile sure-albăstrui se iveau razele de soare…tulburare şi haos. Iar pe de altă parte: un cer limpede, albastru, fără cea mai mică pată… linişte şi împăcare. Revenisem pe pământ, şi iar îmi simţeam paşii leneşi ce scârţâiau prin zăpadă.

Cu toate că era real, era o poveste. Lumea din jurul meu era fermecată. Nu mai observam oamenii grăbiţi, învăluiţi de rutină, dar dacă îi şi vedeam cumva, mă întrebam doar:”Oare cum e posibil să nu observe ei această frumuseţe, să nu stea o clipă şi să admire, să respire aerul rece, dar vitaminizant şi dulce al iernii?!” Şi iar mă lăsam copleşită de acea tainică suflare a naturii, şi zburam, un zbor liber şi neastâmpărat al gândirii, iar privirea îmi alerga pe copaci, strângând praful de diamant suflat de vântul de-astă noapte.

O dimineaţă perfectă, dedicată naturii, în care rutina nu mai are nici o importanţă. O evadare de la real ce te reface complet. Totul de ce am nevoie pentru fericire!

Sursă foto: http://calindragan.wordpress.com/2011/01/08/%E2%80%9Eiarna%E2%80%9D/#

Reclame

3 răspunsuri to "Praf de iarnă"

Mmmm…..frumoasa iarna…vine iar,vreau vreau vreau zapadaaaa

si eu vreau mai repede zapada!)

nda, natura este un miracol care te poate fura de la realitate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Campanii susținute:

Cele mai bune articole și pagini

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: