Teo Sunny

Invită-ți camera la dans

Posted on: 12/30/2015

mm.JPGIntrând în odaia unei persoane, aceasta începe să-ți vorbească prin modul în care sunt amenajete lucrurile, prin culorile ei, prin obiectele ce se află acolo. Fiecare cameră are și ea, propria personalitate, sigur că dirijată de personalitatea proprietarului sau proprietarilor (dacă, spre exemplu, vorbim despre o cameră de cămin). 

 

O cameră poate fi sobră sau plină de culori, statică sau mișcătoare, plină de viață sau mai puțin. Dacă ai constatat că ai o odaie lipsită de culoare și statică, și vrei să schimbi asta, invită-ți camera la un dans colorat. Cum? Este nevoie doar să alegi câteva foi colorate, să schițezi umbra unor balerine și să le decupezi. După, poți să le creezi fustele pe principiul fulgilor din hârtie (dacă vrei să fie în ton cu iarna) sau pe principiul: un cerc colorat cu un alt cerc (de mărimea taliei balerinei) decupat în centru. Balerinele colorate agăță-le, cu o ață, de tavan și, pa-pam, balerinele nu se vor mai opri din dans, datorită mișcării aerului.

 

 

 

2 răspunsuri to "Invită-ți camera la dans"

Am tratat subiectul ăsta și a recultat un fapt de bun simț. Locuinta proprie, casa TA este nevoie sa te reprezinte, adica TU împreună cu ai TĂI sa va simti bine in ea. E$ste un spațiu privat, intim în care părerea celorlalti este neavenita. Casa nu este un muzeu de etalat concupiscența, nici o hala de depozitat achiziții, nici altceva decât ESTE. Că o decorăm cu hârtii, cu plante, cu stucaturi, cu tapete…este o chestiune de …gustibus.

La multi ani, Basarabia!

Lasă un comentariu

Campanii susținute: